Sjælshealing

Alle er vi født guddommelige, altså hele og med sjælen intakt.  I løbet af livet kan visse situationer, traumer, oplevelser eller møder med andre mennesker, også dem som umiddelbart virker små, få dele af sjælen til at forlade os for at undgå smertefulde oplevelser.

Uden disse dele af vores sjæl, er vi ikke hele og kan opleve, at kontakten til sjælen bliver mindre, hvilket kan føles som om:

  • du ikke er i balance,
  • du ikke hører til,
  • du ikke er værd at elske
  • du ikke er god nok
  • du ikke har kontakt til din intuition
  • du altid skal kæmpe hårdt
  • du oplever at opgive en del af din sjæl “frivilligt” og ofre den for en anden ud af kærlighed eller medfølelse.

Det kan også vise sig i dit liv som stress eller depression, lavt selvværd, udfordringer i parforholdet, manglende energi og at livet føles kompliceret.

Når du finder frem til de tabte sjæledele og får dem reintegreret, vender mere af din livskraft tilbage og du kan igen føle dig hel og realisere dig selv fuldt ud. Når du forstår, at du er mere end den fysiske krop, du befinder dig i, vil du huske, at du er fantastisk, unik, og helt igennem enestående lige præcis sådan som du er.

Hvad er sjælshealing?

Sjælshealing er en kombination af spirituel healing samt Soul Body Fusion ® Det er en utrolig simpel teknik, der gør det muligt for dig at genskabe kontakten til din guddommelige sjæl, og genfinde balancen mellem krop, sind og sjæl.

Under hele sjælshealingen vil jeg fortælle dig om de oplevelser, billeder, for-nemmelser, følelser osv. jeg kommer i forbindelse med. Du kan også selv opleve at få forbindelse til tidligere liv, opleve følelser eller vibrationer i kroppen, få billeder osv.

Dette kan du få ud af sjælshealingen

Jeg har brugt Christina Aros til min sjælshealing, som hun er formidabel til. For mit vedkommende havde jeg brug for at slippe nogle tanke- og adfærdsmønstre, som desværre igen var begyndt at fylde for meget, og nu ville jeg gerne være dem kvit for altid – og dernæst for at tage min indre styrke tilbage, som jeg havde glemt at passe på.

Oplevelsen med min sjælshealing var dybt personlig og meget intim. Jeg blev væltet ”omkuld” af oplevelser fra tidligere liv, som giver god mening for mine tanke- og adfærdsmønstre – og det påvirkede mig positivt. Jeg har aldrig haft en dyb en spirituel oplevelse som denne.

Under selve seancen fortæller Christina, hvad hun ser og fornemmer, og du fortæller hende, hvad du fornemmer og ser. Det kan virke ganske stærkt.Seancen satte nogle tanker og handlinger i gang, og det er jo i virkeligheden den største læring.

Christina er en fantastisk guide, så dygtig, meget personlig, varsom, mild og blid.Hun får mine bedste anbefalinger. C.G

 

Christina Aros er akkurat, spot-on, professionel, kærlig og ærlig i sin tilgang til mig.
Derudover er hun fyldt med kærlighed og lys, varme og ægte nærvær.
At investere i mig selv hos hende, er den bedste investering, jeg har gjort længe.
Christina er super skarp til sit fag og én af de dygtigste

 

Jeg er bare så glad. jeg har fået en sjælshealing af Christina, og det var bare den bedste/dejligste oplevelse ever.

Jeg er blevet enke for 4 måneder siden og det har været svært at give slip på min mand. Det ville jeg gerne have hjælp til.

Den healing satte alt på plads for mig. Christina kunne se ind i vores tidligere liv, vi var kærester i et tidligere liv, og det satte så meget på plads for mig

Hun kunne give mig guidning til mit videre liv uden min mand. Hun fik mig til at komme videre med råd og vejledning.

Jeg kan klart anbefale Christina Aros, til andre der mangler en guiding til at komme videre efter et traume, såsom en ægtefælle elller nærtstående.  Eva Riborg Andersen

Jeg havde på forhånd booket 3 sessioner hos Christina, for at hjælpe mig selv til at blive i processen – og det er jeg glad for. De tre gange med Christina betød en frisættelse fra karmiske mønstre og fastholdelser, som jeg ikke før har kunnet slippe.

Det er jeg Christina evigt taknemmelig for.

Jeg har fundet en dyb frihed. Tak.

Og så er Christina vanvittigt behagelig – og mine sessioner foregik endda over Skype. Tak! Sølvi Degnegaard www.resonate.dk

Sjælshealingen varer ca. 1 time og koster kr. 600 pr. gang.

JA TAK, jeg vil gerne bestille en sjælshealing